ORGANIC-BALANCE®
Descrierea preparatului
Preparatul conține:
- Bacterii mobilizatoare de fosfor și potasiu;
- Ciuperci saprofite;
- Stabilizatori organici, substanțe biologic active, vitamine, fermenți pentru descompunerea resturilor vegetale;
- Concentrat de microorganisme vii: bacterii-antagoniști naturali ai ciupercilor patogene și celule vii ai bacteriilor Bacillus subtilis, Аzotobacter chroococcum, Paenibacillus polymyxa ș.a., concentrația 1×108– 1х109 UFC/cm3
Efectul preparatului:
- oprește dezvoltarea bolilor provocate de ciuperci și bacterii;
- însănătoșește solul și îl populează cu microorganisme efective;
- îmbunătățește regimul de hrană cu azot, fosfor și potasiu;
- crește fertilitatea solului;
- descompune efectiv resturile vegetale;
- îmbunătățește structura solului.
Termenul de valabilitate:
24 luni de la data de producere la temperatura de păstrare de la 4 °С la 10 °С sau 12 luni la temperatura de păstrare de la 10 °C la 15 °C
Recomandări de aplicare
Modalitatea de aplicare a preparatului în câmp deschis, seră, livadă | Normele recomandate de aplicare | |
Pregătirea soluției de lucru | Termenul de aplicare | |
Însănătoșirea solului primăvara | 10 ml / 5 l apă /1 ar | 1 dată pe sezon și 1 dată după recoltare (în sere) |
Însănătoșirea solului primăvara | 20 ml/5 l apă /1 ar | 1 dată pe sezon |
Descompunerea resturilor vegetale toamna | 20 ml/5 l apă /1 ar | 1 dată pe sezon |
Însănătoșirea solului la florile de cameră | 5 ml/2 l apă | O dată cu udarea solului 1 dată pe lună |
Cu soluția pregătită se prelucrează uniform suprafața solului (primăvara) și a resturilor vegetale (toamna). Solul prelucrat se afânează și se amestecă cu ajutorul greblei.